Monday 9 September 2013

Sporočilo ekipi: uvodni sestanek

Lep pozdrav!
Počasi se premikajo kolesja mojega naslednjega projekta in to je debitantski, no-budget celovečerec z naslovom Črepinje. Zgodba filma poteka v dveh delih in sicer bolj umirjena, bolj fotografsko posneta pripoved o popotnici oziroma pohajkovalki, ki po naključnih lokacijah nabira razne črepinje - te se na koncu vse sestavijo v sliko njenega sporočila.  Drugi del oziroma druga zgodba pa so komični prizori s snemanja tega prvega filma in kaj vse gre ekipi narobe.

Snemanje bo potekalo v spirali ven iz Celja. Začeli bomo z enostavnimi, poznanimi scenami, nato pa scenarij nadgrajevali z idejami ekipe.Kako se bodo scene in lokacije nadgrajevale, bo vedno objavljeno in dogovorjeno predčasno. Malce bomo odvisni tudi od vremena. 

Snemanje bo potekalo nekje do pomladi. To ne pomeni vsak dan od osmih do šestih, ampak lepo počasi in po občutku in dogovoru. 

Trenutni članici ekipe sva:
Tinka Teršek ............................ tajnica režije
Eva Klevska .............................vse ostalo

Uvodni sestanek bo ta vikend, v soboto ali nedeljo 14. ali 15. 9. 2013. Natančno bo dorečeno jutri, takoj po pred-prvim-uvodnim-sestankom :)))  Zagotovo pa bo pri Mišku Knjižku.


Na tem sestanku:
- se bomo spoznali
- predstavili projekt
- spili kavo do konca
- naredili testne posnetke
- naredili head shote kandidatov in kandidatk
- odgovorili na večino vprašanj, ki se vam bodo porajala.

Predlagam da:
- Pripravite kratko sceno (kakšno minuto, pol minute gor ali dol), ki jo boste 'odigrali' v kamero.
- Dekleta pridete nenaličene oziroma pridete naličene res zelo zelo malo


- Povejte naprej! V spoznavnem sestanku bomo skupaj ugotovili, ali bi kakšen še prav posebej slikovit karakter vključili v scenarij, tako da so vabljeni vsi, ki bi jih projekt zanimal!Pripeljite s sabo zainteresirane prijateljice, mame, tete, brate, fante, pse, čudnega starega gospoda, ki vas je pritegnil na avtobusni postaji, vsi so vabljeni k sodelovanju.

No comments:

Post a Comment