Sunday 6 October 2013

Generalka

Video z vaje :))

Ogovori na postavljena vprašanja in dopisane komentarje :)

Kje bo film objavljen?
Ko bo narejen, se bomo poskušali zmeniti s čim več neodvisnimi kinematografi, da ga predvajajo. Predvsem pa se z njim skušamo uvrstiti na festivale.
Bomo projekt prijavili na kak festival?
Definitivno.
S kostumi je še OGROMNO dela. Za vsakega posameznika posebej!
Ja in ne. Nekatere vloge - denimo GARDEROBERKA, MIREILLE, DUHEC, LUX, KOORDINATORKA IN REŽISERKA že imajo skoraj do konca izdelane kostume, pri drugih pa je potrebno še nekaj ličenja in kak poglaviten kos.
Kdaj ima MIREILLE zapičeno steklo v roki?
V njenem "Slabem spominu", ko beži od doma.
Kakšen glas naj bi imel duhec? 
Igralka ima popoln glas za duhca, ni potrebno nobenih sprememb.
Kdaj snemamo naslednjič?
Snemali bomo vsak vikend, ko bo imela ekipa čas! Če bo jasen dan začnemo zelo zgodaj, če pa oblačen pa ni toliko pomembno.
Nam bodo snemanja zavzela večino dneva?
Snemalni dan je zaključena celota, ko si je zadan nek kader, vendar so kadri tako različni, da si je najbolje res rezervirati ves dan, še pomembneje pa se je predčasno pogovoriti, kakšna je časovna razpoložljivost posameznih akterjev. Nemogoče je predvideti, v kakšnem času bo posneta kakšna scena - lahko v enem super popolnem poskusu, lahko bo potrebno ponavljati ducatkat. Da pa se za 10 minut dobre scene ne bi ljudje vozili pet ur, pa bo urnik narejen tako, da se v primeru dobro in hitro posnetega kadra, ekipa premakne na snemanje kar naslednjega. Pri nekaterih (denimo tistih, ki se dogajajo ob sončnem vzhodu) je potrebno hiteti, načeloma pa naj se ne bi snemalo več kot maksimalno šest ur, ker je to že precej naporno za osebje in opremo.














No comments:

Post a Comment